söndag 27 juli 2008

Tjolahopp

Jag är tillbaka. För ett inlägg. För vid tre inatt åker jag till Finland i en hel vecka. Men det är väl sånt man får ta, får försöka att träna så mycket jag kan och inte äta massor, bara ärter. Gott.

Vadå text? Näej, jag ler, det räcker väl det?

torsdag 24 juli 2008

Nej

Orkar inte vara glad idag.


Och mer vet jag inte vad jag ska skriva. Har massor med tankar och ord, men jag vågar inte.
Men
Det som har tyngt mig och skrämt mig de senaste dagarna, att jag sa nej till min mor (ger mig ångest varje gång, not kidding), att jag inte har varken öl eller tobak och jag är i behov av det, att jag bara sitter inne, för jag orkar inte gå ut och jag har ingen att umgås med.

Så tänker jag på hon som tog livet av sig här om dagen.

Önskar du var här och puss(l)ade ihop mitt hjärta igen.
Jag vill ha dig, jag är din, jag är bara din

onsdag 23 juli 2008

Oj

Saker händer runtom mig, men jag hänger inte med. För allt jag tänker på är dig. Och tankarna snurrar runt i huvudet, allting vi tagit oss igenom och så tänker jag på hur det var för ett år sen. Jag vet inte hur mycket jag har gråtit. Och varit nära på att bara...
Jag vet bara inte vad jag ska säga, hur jag ska göra för att allt ska bli bra igen. För det är det enda viktiga. Och ja, jag är kanske lite självisk, egentligen vill jag ju bara att du ska vara lycklig. Men jag vill göra dig lycklig. För jag.
Är bara så rädd för att falla sådär igen, vara nere på botten. Att alltid känna den där känslan innerst inne. Jag orkar inte med alla samtal, hur mina föräldrar ser på mig. Jag kommer inte klara mig. Utan ditt stöd, dina ord, bara att vara i samma rum som dig, se på dig. Du räddade ju mig från mitt gamla tragiska liv. Och älskling, jag vill inte tillbaka.

Och du vet vad jag sagt om andra, jag vill inte vara någon annans, jag förstår inte vad dom skulle kunna ge mig. Vad som skulle vara bättre med någon annan. Jag vet att jag har gjort mitt misstag, men jag var inte jag då, jag var Pouhoe som bara ville ha närhet. Nu är jag inte henne mer, jag är Josefine. Och jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör för dig. Det jag vill och längtar mest efter nu är att du ska se på mig, se mig i ögonen och säga att du vill att jag bara ska vara din. Att vi ska fortsätta kämpa för vår framtid tillsammans, att våra kvällar, nätter dagar tillsammans inte bara ska sluta. Du har ju sagt att jag ger dig energi, så du orkar med allting. Du ger mig ork och lust att fortsätta leva. Men det kanske bara är vad jag vill. Vad vill du? Jag gör vad som helst för dig och jag menar det.

"Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan"

tisdag 22 juli 2008

För

Ett liv utan dig är inget liv.
Jag.. jag har aldrig känt såhär för någon annan, så stark kärlek till någon eller något.
Jag älskar att bara höra hur du andas eller känna ditt hjärta slå, för att du finns till är viktigast för mig. Att du lever, att du mår bra.
Även om jag nog dragit ner dig ibland, jag kan inte rå för det, jag vill bättra mig, men jag är bara inte en perfekt person, jag skyller alltför ofta på andra och påstår att jag själv är oskyldig. Jag vet.
Men vi skulle ju leva våra liv tillsammans.

måndag 21 juli 2008

Rädd

är ordet.

söndag 20 juli 2008

Taking Back Sunday - Make Damn Sure

Oh my. Vilka minnen man får av den här! Sommaren 06 va?
Plus att den är jävligt skön.

Can you practice what you preach?

lördag 19 juli 2008

Åh kent igen

Borde ha varit där, borde ha varit där, borde ha varit där!
Ingen kommer att tro dig och Beskyddaren. Men jag ska till Eskilstuna på en kent konsert en vacker dag, det har jag bestämt.

fredag 18 juli 2008

Fu

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion, när du går sönder inuti
så som jag gjorde det.

torsdag 17 juli 2008

Musik

Förra veckans musik.
Måste snart börja lyssna på Håkan igen,
hur många gånger jag än har hört hans nya skiva.
Kul att det blev ett stort mellanrum.










måndag 14 juli 2008

10 minuter

tänk om vi skulle vakna, inte andas
våra lungor tömda på luft
precis som om vi fått en knuff
det känns som om någon
kapat våra fötter
och hela sängen fylls av blod
och hela golvet är fullt av skor

allt jag ville säga
glömde jag i kväll
allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv

lördag 12 juli 2008

Mera bokent



På tal om boken då va. Hihi och för att dom är fina pojkar! Eller kanske män. Och ja, det går ju en serie med korta avsnitt, ett om dagen, hela Juli. Det är fina grejer. Love it.
Det här är är dagens avsnitt btw. Vill ni se mer? Varsågoda!

fredag 11 juli 2008

Plast

Trött på att vara reserv vän.
Trött på hur du behandlar mig.
Vi var bästa vänner.

Och vad är vi nu?

torsdag 10 juli 2008

Baby Elephant

Lärde mig nyss på animal planet att elefanter inte lär sig använda sin snabel ordenligt förens de är ett halvår gamla, fatta vad sött! Hihi.
På tal om djur så har jag en dröm om att åka långt långt bort och få bo med apor, eller orangutanger kanske, jag är inte så insatt, men åh vad det är fint att se på sådana som gör sånt. För orangutanger är ju nästan som oss. Lite mera primitiva kanske, men annars. Det är så gulligt. Att få ha små apvänner som man kan kramas med. Åh. Fina drömmar.

Kuk

Idag är ingen bra dag. Nej.
Jag vill sova, vill inte stiga upp, jag är klarvaken på samma gång som jag är trött. Vill bara skrika för jag har så mycket inom mig nu. Jag vill gråta, men det går inte.
Och imorn kväll kommer mamsen hem igen = varför är du ute så sent josefine, du ska inte dricka, varför kommer du inte hem, börjar det här bli som förra året? JOSEFIIINE.
Jag är så slut på det där, när får jag börja vara jag?

söndag 6 juli 2008

Bokent

Har tänkt införskaffa den här fina boken rätt länge nu, men det blir ju aldrig av. Funderar på att göra det mycket snart. Men jag anar att någon bokhandel här på Åland knappast har den, fast har ni sett den, säg till tack. Vill ha sista skivan till min samling också, tror det är den sista, har inte riktigt dubbelkollat. B-sidor saknar jag i alla fall. Och den är ju bland de bästa, så det är lite bittert att jag inte har köpt den ännu. Såg den här om tiden, men den var lite för dyr för min plånbok då. Efter jag fixat den måste jag börja på den svårare delen av det hela - skaffa alla singlar. Det kommer nog ta sin tid eftersom jag inte är gjord av pengar heller. Har redan generation x, columbus och ingenting. Alltså de senaste. Har dock inte köpt pimpade vy från ett luftslott ännu, kanske får ta och köpa den nästa gång jag orkar mig in till stan. Btw kan jag ge mycket för att ingen orkar läsa det här inlägget. Bara massa tjat om hur besatt jag är av kent. Haha. Tjopuss.

lördag 5 juli 2008

Nio månader

Har lyssnat på den där låten om och om igen nu. För Jockes röst, när det är live, jag får rysningar. Så grymt bra. Och idag är det min och äds fem års dag, tänkte jag skriva, jag menar nio månaders dag såklart. Hihi, puss. Så jag ska precis åka dit. Bara jag kommer upp ur sängen idag. Är nog en del sliten sen igår trots allt, för såhär länge brukar jag aldrig sova, även om jag gått upp två gånger och ätit redan, haha fint.

Håll ditt huvud högt @ zinken

Fett jävla underbar låt alltså. Underbart att kent gjort en ny riktigt fin kärlekslåt. Synd att det inte finns någon ordentlig video på youtube, på hela låten. Bara med kass kvalitet. Men ni får den här snutten. Jag har hela, som jag själv filmade på konserten, så ni kan ju komma hit om ni vill höra, haha. Men alltså åh, så sjukt fin. Puss på den va. Puss på att jag är lite dragen nu och jag hoppas jag stavar bra. Eller, jag suddar ut mycket och skriver om så, så det borde väl funka. Måste titta på tangenterna för att det ska gå riktigt bra tror jag. Nåja. Här är texten i varjefall. Önskar ni kunde få min video till den också bara. Godnatt.
(Sami Sami Sami är så het.)


Allt som är och allt som varit
Allt vi tänkt och allt vi drömt om
Alla högtflygande planer
De sprack på små detaljer som man glömt
Jag trodde att jag visste vad jag ville
Men vad fan jag var så ung och dum och full då
Allt värt att veta har du lärt mig
Men du säger att jag inte står i skuld

Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Håll ditt huvud högt
Det är allt man kan begära

Det är fint att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Åh, som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig någonting lika stort

Men håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Åh, håll ditt huvud högt
Jag har allt man kan begära

Lalalala...
Åh, det var då, som nu, till sist och för alltid
Lalalala..
Åh, det var då, som nu, till sist och för alltid
Lalalala..
Och det var allting som du fann
Allting du tänkte, allt du vann
Allting du drömde, allt du kände
Allt du varit

Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Åh, håll ditt huvud högt
Jag har allt man kan begära
Det är allt man kan begära
Det är allt jag någonsin begärt

onsdag 2 juli 2008

Söta saker














Jag ogillar starkt dagens tecknade serier.
Förutom den här.
Den är finfin. Hihi.
Fosters home for imaginary friends, puss.

Fifth avenue shoe repair


Fifth avenue shoe repair på sthlm fashion week.
Helt galet snygg frisyr. Ge mig?

tisdag 1 juli 2008

Vila

Jag har vilovecka från träningen den här veckan, det är skönt. Fast jag var ute och joggade lite kort imorse ändå. Eller.. fem minuter kortare än jag brukar jogga ibland. Men ändå.
Min mamma ville ha med mig och cykla till Eckerö däremot, och det lät väl fint. Men vilovecka, så nej. Så nu sitter jag här och spanar lite på Samis vattenflaska då och då. Norskt källvatten, hmm. Intressant värre. Är sugen på att slänga in lite low här, men jag vet inte. Vill hitta en ny skön låt. Kents nya singel iofs. Måste kolla på mtv lite tror jag, så jag hittar lite nytt.
På tal om annat har jag målat mitt hår i en annan färg och det är fint, men ingen annan kommer tycka det. Men som om jag bryr mig. Så ökar vi igen, jag är fartblind, kriminell. Du är aktuell, du bränns.
Kent kent kent, revolt 3 revolt 3 revolt 3

Puss!