tisdag 30 september 2008

måndag 29 september 2008

Så det kan gå

När jag ändå sitter här och pluggar psykologi och har lite små ångest för att jag inte har lust att plugga mer på hissan, så kom jag att tänka på en sak. Jag är livrädd för gubbar. Alltså hjälp, äckligt äckligt. Och då kan dom vara hur snälla som helst, bara dom är män och inte pojkar. Så finns det en risk. När jag analyserade vidare kom jag på att det antagligen är pga mitt trauma som barn. Ja, det är sant. Minns bara hur äooh. Vill inte skriva det. Nu låter det som om jag typ har blivit våldtagen, och nej, det har jag inte blivit. Men gubbar = äckliga, snuskiga.
Slutanalyserat, jävla psykologi.

Kort

Ni frågar ju inte ens längre.

Hi my name is Bob and I work at my job

Justin Timberlake sitter fint.

Är det fel av mig att blunda och hålla för öronen? Låtsas som om det inte händer runt om mig och överallt. Jag orkar bara inte se. Vill inte veta, vill inte höra. Jag vill leva i min glada bubbla. Så lämna mig utanför ert skit.

söndag 28 september 2008

I'm medicated, how are you?

Nejmen jag har åt ca fem stycken 400mg värktabletter igår. Det är mycket för mig, väldigt mycket. För jag är lite emot sånt. Gillar inte piller, känns så onaturligt. Men åt jag inte dom kunde jag inte stå upp så vad gör man. Idag har jag dock bara ätit ett. Däremot två järn och omega3. Usch. Så går det när man är lite för lat och inte t. ex. äter som man ska. Är torr som snus. Eh. Ja nåt sånt. Kul är det inte ivf. Äter inte p piller dehär dagarna dock, och det är skönt på något vis.

Nu lyssnar jag på Placebo och ohmy vad det sitter fint. Så sjukt åh, undebart. Funderar på att börja knarka musik igen hihihi.

Don't give up on the dream
Don't give up on the one thing
And everything that's true

Pussigt.

Grao. Vill ha ett pussgulle här. Saknar pussiga söndagar.

lördag 27 september 2008

Fina saker

Jobbar på det, som bara den. För idag kom jag fram till att jag verkligen vill. Det sitter ju riktigt fint med lite uppmuntring också, som att min ex slöjdlärare sa att jag var jätteduktig och verkligen kunde tänka själv, till min mor. Känns såklart bra.
Vad mer som känns bra tänker jag inte säga hihihi

in i dina tankar

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Mysigast ever

Har letat efter exakt en sånhär tröja sen förra hösten. Har letat i 2hand affärer i åbo, helsingfors och såklart på åland också. Och så hittade jag den på emmaus, när jag tog min dagliga tur där här om dagen, så nära mig. Underbart!

torsdag 25 september 2008

Amy Diamond - It Can Only Get Better

Jag tycker om den okej :(

Prutein

Träningen ikväll var.. bossig. Hört talas om lagsporter? Garr, jag blir så arg. Men lite väl behövd träning fick jag, dock inte sådär massor, för vi skulle bara spela. Gaaash.
Nu ska jag träna lite mage, men bara lite, för min rygg har blivit ledsen efter att jag efter uppehållet slog till med rätt mycket träning. Kul i jul. På tal om det måste jag förfan ta en snack med mina föräldrar angående beställningen av en viss kentbox. Oh my god jag dör om jag inte får den.
Men japp, träna lite till + proteindryck. Hejdå puss ZÖT

Bööö

Jag ska få mens snart, okej? Förlåt att jag inte är på topp och förlåt för att jag blir så grinig hela tiden, men så är det bara. Min jävla kropp. Förstå det bara, så jobbigt annars.

Karma police

arrest this girl
Her Hitler hairdo is
Making me feel ill
And we have crashed her party

Det kommer (kan inte lova att det blir intressant men)
ett längre inlägg snart.

onsdag 24 september 2008

kenthysterin is back

Och vi håller för hårt, men den här drömmen är vår
Och du är min, min, min att ta med.

btw kent, kent, kent. ger du mig boxen är jag föralltid din slav.
nästan ivf.

tisdag 23 september 2008

Alltiid

Jag är ju förfan lyckligast lottad på den här jorden! Tack gud och alla ni som påstås styra någonting här. Oj oj oj.

Tjuck



Baaaaaa, varför döda andra människor? Det är ju fan hemskt.
(Baaaaa, varför döda andra djur?)

Fina kläder däremot. Uppiggning tack.
Från sthlmstreetstyle, yes.

måndag 22 september 2008

Testilainen



Vad fint att de första yrkena är designers :):)
Hihi, en bra dag idag, för jag fick tia minus, ett halvt poäng fel i hissaprovet, första provet i lusse. Däremot vet jag inte hur finskaprovet gick idag och imorn är det tyska, dags för plugg!
Gör testet!

söndag 21 september 2008

Tralala kent

Tillbaka till samtiden blev lite smått återupptäckt idag. Fina grejer. Och en drös med minnen, fina minnen. Bara fina minnen. Jag menar hur ofta händer det? Ja inte ofta i alla fall.

Över munnen mitt i orden
slog du till så hårt det gick
Och jag såg hur du tyckte om det
Från nästan bottenlös tristess
kom det kärleksvarma våldet

Söndag

Jag har nyss tvättat min ölindränkta väska, sjal och tröja. Det var jätteroligt. Före det simmade jag sexhundra meter och ville dränka några barn. Yeey!
Nu är jag mest ledsen för att mina nachochips är slut, buhu. Hoppas det finns mer där nere, annars blir jag ju jeteledsen. Resten av dagen kommer ägnas åt att rita ut mitt byxmönster på ett papperslakan, plugga finska och helst lite tyska också och så ska jag sova tidigt. Somnade inte förens två inatt, hur lyckas man?

lördag 20 september 2008

,

Inte blev det bättre av att se på tredje gossip girl avsnittet i säsong två heller. Jag vill inte leva i en lögn.
Och det blev verkligen inte bättre av att pilla in tapetklister i ögat.

Ännu mera prat

Inatt sov jag jätte lite. Så nu är jag tröta hesten. Men vad gör man då? När man inte kommer undan sin oro. Jag har varit med om det värsta. Jag skulle inte stå ut med att se någon annan så. Därför är jag oroligare än jag kanske borde vara, men det skiter jag i.
Jag var fullare än jag brukar också, eftersom det var ett tag sen jag förtärde alkohol. Men absolut inte sådär äckelfull, nejdå. Men jag var lite ja, dragen. Jag har aldrig tyckt om att du ska dricka så mycket, men inte klagar jag, det är ditt liv. Däremot älskar jag dig så mycket att det gör ont att se dig må dåligt.
Och jag tror jag grät igår. Grät och grät. Ja, jag var ju en del full som sagt. Men ändå så orolig och så kom ju allt över mig igen, när jag tänkte på det. Hur dum jag var förrut, hur rädda många måste varit. Åh. Nej jag vill inte börja tänka på det igen nu.
Men det här kommer vara deppdag, för jag orkar inte med det här, alla andra dagar försöker jag, för jag vill, vill alltid ha kvar dig. Men idag orkar jag inte inbilla mig massa saker, idag kan jag inte trycka undan verkligheten.

Snälla övertyga mig.


Men fyfan, jag borde verkligen verkligen plugga.

Bloc Party - Sunday

Alkohoool

Blörgh vad jag blir trött på folk som inte lärt sig hur mycket de kan dricka utan att det spårar ur. Jag vet att det tar ett tag, men blöäh. Blir helt slut på skitfulla människor - inget kul överhuvudtaget. Det är trevligt att vara lite berusad och kan sitta fint att vara en del full och glad ibland. Men jättefull? Nej! Varför?
Och nej päd, jag syftar inte på dig, bara en gnutta.

torsdag 18 september 2008

Det är jävla hårt

Det här livet. Speciellt när man saknar någon så mycket. Och när man måste lägga nästintill all sin tid på att plugga och trycka in fakta i huvudet. Det är jobbigt. Blörgh. "En ledig dag när ni inte behöver plugga". Jo kyss mig.

onsdag 17 september 2008

Pet på liten get

Är mest bara sugen på massa choklad och att gå och lägga mig tidigt. Som tur är så ska jag snart springa ner och tillaga en mumsig chokladsås och äta det med glass och maränger, mums!
Men efter det blir det matteplugg och sen en promenad med min käre mor. Vill ha nya skor, tjao

måndag 15 september 2008

Myysa myysa

VILL JAG GÖRA NU! Tur att jag fick en dos igår ändå. Annars skulle det inte vara nådigt.

Två sidor kvar att sträcka under, två stycken. Sen har jag läst boken en och en halv gång. Puh. Men sen mattepatte och meeeera hissa. Jag älskar medeltiden så mycket just nu <3 <3

söndag 14 september 2008

Sjuk som ett hus

Är så nära att brista hela tiden. Känner det. Det är jättejobbigt och jag vill helst bli nerbäddad med Äd och lite popcorn. För jag blir så trött av den här dumma förkylningen. Trött + full av hormoner från mina dumma piller = arg Pouih, svag Pouih. Inte blir det bättre av att jag har ett ton läxor som väntar på att bli gjorda, medan jag försöker trycka massor med fakta om renässansen i huvudet.
Så snälla kom och bädda ner mig.

lördag 13 september 2008

Atjo!

Är jävligt lat idag. Och förkyld, vilket inte är så underhållande. Borde verkligen plugga historia, faktiskt, börjar bli akut nu. Men vafan. Jag har laddat ner och kollat på några avsnitt top model 10, för jag missar det ändå bara när det kommer på tv. Så har jag ätit lite godis, druckit chokladcappuccino och eh lyssnat på musik? Önskar jag fick ha det här som lat dag. Men nej, en sån hade jag ju faktiskt igår, en halv åtminstone.
Ska försöka ta mig igenom mitt histora häfte så kanske jag kan klä mig snyggt och sminka mig sen så jag blir glad. Kör på det. Puss.

Två låtar av radiohead + morgonruffs

Yesterday I woke up sucking a lemon
Yesterday I woke up sucking a lemon
Yesterday I woke up sucking a lemon

Because!
You have not been
Payin' attention
Payin' attention
Payin' attention
Payin' attention

torsdag 11 september 2008

PETA

Lånar den från PETAs blogg va.

Hoppsan

Varför vill jag bara träna och träna och blir efter med att plugga, nu precis lagom till provperioden?
Är så jävla smart, yes.

onsdag 10 september 2008

Pampampam

Vill bara leva i vår värld. Puss.

tisdag 9 september 2008

Text

Igår mådde jag skit mest hela dagen. Var skitledsen. Idag har jag varit rätt glad, mått bra. Men så måste jag säga så där. Pang boom. Nu känns allt jobbigt.
I want to hear you say, I love you, and I always will do.
Vill känna din kärlek. Vill kunna tänka på oss utan att allt brister.

måndag 8 september 2008

Tjo

Värst vad jag var aktiv här nu då. Men jag hittade en till fint klädd pojke. Varsågod. (Bild snodd från sthlm streetstyle såklart)

Men kom igen!

Som om det är så stor skillnad på en vinge och ett huvud, död kyckling, som död kyckling!
Men det måste ju tilläggas att det är ruskigt snuskigt allt som har med framställningen med kött att göras. För när jag fortfarande åt lik, så fann jag en gång en stor benbit i en mamma scan köttbulle! Smaskens. Bli vegeterianer säger jag då bara.

Great success!

Blev lite knas med anmälan till medis om min sykurs, så jag blev jättebesviken och mailade dit och siddu titta barra nu! Jag får vara med ändå. Underbaaaart!
+ att jag dricker cola nu och det sitter fint.

Bortsett från denna händelse är dock dagen bajs. Måste dra mig själv upp ur sängen. Sen var det gympa två timmar (vilket brukar vara fint, gratis träning som jag brukar säga), men siddu att näej! Boboll = stå och frysa istället. Förresten tog jag inget seriöst och var väldigt okoncentrerad när jag väl fick bollen eller skulle springa. Sen äckligt omklädningsrum > finska = döden. Och jag var jättehungrig för jag hade glömt ta med frukt. Matte efter lunchen och jag kunde verkligen inte koncentrera mig, räknade fel om och om igen. Satt och stirrade i väggen en stund också och försökte hålla mig för gråt en stor del av timmen.
Tyska efter det då jag skulle översätta de två meningar av hela texten jag inte kunde, kul. Nästa gång får vi ut proven och det ska bli, eh ja. Nåväl, efter tyskan var det bara två timmar bildkonst kvar. Tapetklister och sitta och riva ut små små bitar ur tidningar, verkligen inte stimulerande. När jag väl fick cykla hem så ösregnade det och jag hade ingen jacka. Grät mig hela vägen hem (inte pga den glömda jackan dock) och var allmänt jävla sur.

Undrar vad jag har gjort för att förtjäna en sånhär dag? Men somsagt, cola dricker jag nu och pappsen lovade hämta ut mitt h&m paket (första kläderna jag har sluppit att betala på länge)!
Och du finns. Önskar bara du fanns lite närmre just nu.

lördag 6 september 2008

Ärligt talat

Jag är lyckligare än på länge, på samma gång som det känns jättejobbigt. Det känns sådär jobbigt i magen igen. Vaknade kvart i sju imorse (då jag brukar vakna på vardagar) och sen kunde jag inte somna om. Vill bara ha söndag nu nu nu. Så kanske allting känns bättre sen. Jag hoppas det. För tidigare igår kväll var allt perfekt. Jag är så himla lycklig med dig trots att saker har förändrats. Allt jag tänker på är dig. Men just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska tro.
Och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig tills på söndag. Gå runt och vara såhär. Det kommer döda mig. När du sa att ditt hjärta är mitt igår, blev jag så säker, det är sånt jag behöver, jag behöver det för att våga tro. Jag orkar inte vara så orolig mer, gör mig säker. Kan vi inte bo i vår drömvärld igen? Det bästa som någonsin hänt mig.

fredag 5 september 2008

Elva

månader med äd idag. Är för svårt att få fram något vettigt. Vill mest skrika egentligen.
Men du får mig att smälta. Åh, du förstår inte hur mycket du kan göra

Tjolavipp

Det här tycker jag du ska läsa.



Sign Up to Hug Me Today!

This modern love

Don't get offended, if I seem absent-minded
Just keep telling me facts, and keep making me smile at
And don't get offended, if I seem absent-minded
I get tongue-tied

Baby, you've got to, be more discerning
I've never known, what's good for me
Baby, you've got, to be more demanding
I will be yours

I'll pay for you, anytime
I'll pay for you, anytime

And you told me you wanted, to eat up my sadness
Well jump right, enjoy, you can gorge away
You told me you wanted, to eat up my sadness
Jump right

Baby, you've got to be more discerning
I've never known what's good for me
And baby, you've got to be more demanding
Jump left

What are you holding out for?
What's always (in the way)?
Why so damn absent-minded?
Why so scared (of romance)?

Ah, ah, ah, ah
This modern love (Ah, ah, ah), breaks me
Ah, ah, ah, ah
This modern love (Ah, ah, ah), wastes me
Ah, ah, ah, ah
This modern love (Ah, ah, ah), breaks me
Ah, ah, ah, ah
This modern love (Ah, ah, ah), wastes me

Do you wanna come over, and kill some time?
Do you wanna come over, and kill some time?
Do you wanna come over, and kill some time?
Throw your arms around me

torsdag 4 september 2008

Mannen i den gråa tröjan

Att den här mannen var riktigt riktigt fin gör mig lite gladare i varje fall. Åh om man hade en sån hemma (och då syftar jag mest på kläderna, men han ser ju bra ut överhuvudtaget). Snodd från sthlm streetstyle som bilden säger. Klickar ni på den blir den ju större, såklart.

Skitunge

Om det är så här nu och det inte går att ändra på blir jag så besviken och ååååååh. Jag har ju längtat. Och jag vill ju! Aldrig går något som jag vill. Förlåt att jag är lipis men jag är bara så jävla trött nu. Skit dag. Började verkligen helt fel, skolan var långtråkig och nu går allt fel igen.

tisdag 2 september 2008

Det är verkligen så

Stunderna, kvällarna med dig gör mitt liv så mycket mer värt. Önskar jag ger dig en bråkdel av den glädje du ger mig. Det är så svårt att få ner känslorna här men de finns i mig, så mycket och många. I love you.

Bäbis

Idag har jag kommit på två saker:
jag gick ut nian i våras
jag har större fötter nu än när jag var liten

måndag 1 september 2008

Regn och regn

Och barnen får ingen post. Och ost.

Måste måste måste plugga tyska, men jag kan typ 90% känns det som, så det är så jävla tråkigt. Däremot kommer det jag inte riktigt kan helt komma i provet och inte det andra. Plus att på nästan alla förhör och grejer som vi hittills haft i lusse, så har jag fått blackout. GILLART!!! Så det är ju lite sådär va.
En läskig grej är att jag drömde mardrömmar om skolan igår natt. Måste berott på att jag verkligen verkligen inte ville till skolan idag, igår. Nåväl. Jamen nu kom jag på att jag ju bara försöker fly från tyskan. Måste förresten översätta finskan också, så jag slutar väl då.