fredag 31 oktober 2008

Christian Siriano: His fiercest moments

Det är fint

Att sluta skolan tjugo över tio. Det är fint att stanna i skolan till tolv ändå? Eh. Jag tror jag har probleeem. Nu ska jag cykla till stället i regnet och kanske köpa lite.

torsdag 30 oktober 2008

Kent Box 1991-2008

Snart är den min. Fast egentligen får jag den ju först vid jul. Men jag får ju tjuvtitta så det funkar fint ändå. Åh blir sådär kentpepp. Världens nästbästa känsla.

Sött

Jag antar att det är positivt om man är så kär och glad och längtar så efter en person så att man inte kan plugga mer än tre minuter i sträck för att man bara börjar tänka på den personen.
Lite synd om provresultatet kanske, men det är en annan sak.

Förresten så kom boxen ut igår och den skickades hit igår! Hoppas hoppas den kommer imorn.

Going wrong

Det är DEN HÄR som jag försökt få upp här 30 gånger eller så. Den är bara så bra. Men kanske inte så lyckad på youtube. Jag föredrar lite bas och bättre ljud. (Även om mitt moderkort har fuckat upp mitt ljud eller hur det nu ligger till eheh)

Provperiod number two

Provet var inte så svårt faktiskt. Dock vet jag inte riktigt hur bra det gick. Orkar liksom inte skriva om, om jag får ett sämre vitsord. Men jag borde så blö.
Nu är det historia som gäller. Det tror jag ska gå lite bättre, har mer koll. Däremot har vi massa ideologier att plugga in idag som jag är för dum för att förstå. Och om man tittar på mina fina flikar här till vänster så kanske man får någonslags aning om att det kanske inte går så strålande det här...
Nåväl. Det får jag se. Nu är det dags att plugga för i skolan blev det bara span. Haha. Ska äta kaka också muuuums!

onsdag 29 oktober 2008

Kuckeliku

Kul att jag mår kassare än en plastpåse just när jag har prov va. Och nej plutt, det har inte med dig att göra.
Men jag tror det börjar lätta nu. Vi kör på det. Har tänkt baka en godiskaka och dricka cola + kolla på lite av mina favoritseriers nya avsnitt. Bara jag har läst lite till va.
Men äoh. Nu kommer tankarna på det igen. Imorn ska jag träna skiten, idag ska jag plugga. Och efter provperioden ska jag börja gymma. Okej bra. Låtsas som jag inte har ångest för att jag inte tränar nu. Jag lovar och svär att jag ska träna mera efter provperioden.

(Förlåt för att ni måste läsa när jag försöker övertyga mig själv att jag inte måste träna idag)
Bajs

Kom igen Pou

Jag blir galen på det här. Jävla ångest, jävla ideal. Men jävla jävla cp dumma ångest.

Dags att börja videoblogga?

tisdag 28 oktober 2008

Fittgöran

Varför kan ingen bara lyssna? Jag behöver prata av mig, annars går det bara inte. Palla hålla allting inom sig. Men ingen lyssnar ju. Dö.

Och ikväll ska jag läsa ca 100 sidor och jag har inte ens börjat eftersom jag slutade skolan så sent. Och snart har jag sykurs. Kommer få plugga inatt och så kommer jag ändå inte minnas något imorn. Hejdå.

måndag 27 oktober 2008

Pink

Jag blir så slut på att youtube vägrar samarbeta. Har testat en miljon gånger på olika sätt i flera dagar, men nej. Så jag får länka istället.
Men det jag ville säga var att sånt hår som hon har när hon boxas, sånt ville jag alltid ha förut. Nu har jag nästan. Om jag plattar och gärna färgar det en gång till. Ojdå. Men det är feint på henne. Hmm, om man skulle bli snygg? Nja lite kanske

Rubrikis

Wauwau. Sitter och skjuter upp mitt pluggande. Måste liksom förbereda en uppsats jag ska skriva i skolan imorgon och det finns ingen pepp så långt ögat kan nå. Däremot har jag lyckats ta mig igenom allt jag måste i hälsan idag. Men ändå. Känner på mig att jag borde plugga lite hissa också. Äoh blir galen på att jag har hälsaprov på torsdag och sen hissa på fredag. Kommer inte funka ei ei.
Ska lyssna lite på Brittan och sen måste jag ta itu med skiten.

söndag 26 oktober 2008

Mesen fes

En del tycker det är skitjobbigt att plugga en dag i veckan eller mindre. Men hej. Jag heter Josefine och jag har suttit och pluggat hela dagen. Till och från. Har tagit korta avbrott för att lyssna på musik, kollat ett dh-avsnitt och så har jag ätit och joggat. Men annars så har jag bara pluggat. Inte stenhårt, lite lugnare då.
Och jag pluggar minst en timme om dagen. Minst. Varje dag förutom fredag och ibland lördag. (För det känns värdelöst att strunta i alla möjligheter till bra inlärning och höga betyg som man får)
Så ni är mesar, hejdoo

Kent

Jag lyssnar på en hel del musik. Inte på så jättemånga olika stilar. Men en del. Och jag tycker om att lyssna på musik som är lätt att lyssna på, som gör en på bra humör och gör en peppad. Sån lyssnar jag nog mest på i perioder. Andra perioder lyssnar jag på kent kent kent. För det är guld. Man kan lyssna på det sådär alldagligt och det är riktigt bra musik.
Men lyssnar man noga hör man alla små saker dom gör med musiken, som gör låtarna fantastiska. Och sen texterna. Åh. Och Jockes röst är mumsigast. Lyssnar man mer koncentrerat på kent och sätter sig in i musiken så far den rakt in i en och är så perfekt som något kan vara. Alla små detaljer, jag förstår inte hur dom lyckas.
Låter konstigt. Men det är jättesvårt att förklara.
Tjohopp nu ska jag sjunga lite till.

And yep I notice you

I’m checking you
So hot, so hot
Wonder if you know
You're on my radar
On my radar
And yep I notice you
I know it’s you
Choose it, you don't wanna lose it
You're on my radar

Håll koll

Har ingen pepp på provperioder lixx. Eller jo, veckan efter den som kommer nu, kommer att vara ganska fin trots allt. Men jajaja. Idag har jag sovit till halv tolv (egentligen halv elva, ändrade ju klockan). Det om något satt fint. Hade liksom inte sovit ordentligt sen i tisdags före det.
Igår var en helt okej dag faktiskt. Bortsett från att det var tråkigt på båten och min mp3 sa hejdåå. Plus att jag hade vätskebrist och huvudvärk i slutet av dagen. Och att apoteken i Sverige kan ta sig. Ja, förutom det så var det bra. Det var skönt att vara där på något vis och så köpte jag en stoor tröja och lite till.
Jag vet inte vad jag ville få fram här va. Förutom att det skulle sitta fint att prata med någon jag litar på men ojdå, det var inte många. Så nu ska jag äta en fet frukost för jag är sugen på det va.

fredag 24 oktober 2008

5 dagar

kvar tills kentboxen kommer! Yeey. Fast sen tar det väl en dag eller tre innan den är hemma hos mig.
Idag tog jag ut pengar, 600 kronor. Fick dåligt samvete som vanligt kul i jul. Men sen så har pappsen tagit ut 1000 från mitt andra konto. Så snart är jag en fattig man. Trots det så känns det som om jag har för lite. Fast jag ska fixa en bättre plan på vad jag ska köpa. Blir nog fint. Är bara lite fundersam över vad jag ska göra på resan dit. Känns inge underhållande att vara ensam.
Äh puss. Nu ska jag dagdrömma om min älskling som är allt och lite till för mig.

torsdag 23 oktober 2008

Bullebus

Idag har jag bakat små, sneda bullar! Hihi. Men dom är goooda. Med tre o:n.






Ikväll är det träning och vi får äntligen våra kläder. Och jag måste samla in lite timmar till min externa kurs va. Tack bra hej jag är trött i smyg

onsdag 22 oktober 2008

Jag har ingen aning

Om hur det här kommer gå. Har en hel del läxor men ingen ork eller koncentration. Men jag kan absolut inte bli efter för det är provperiod allt för snart.
Jag förstår inte heller hur jag ska orka mig igenom imorgon. Jag vill ha en jävel som förstår mig. Som kan hålla om mig. Som bara kan finnas där och trösta när allt går fel. Men det är tydligen allt för mycket begärt.
Men hur fan ska man överleva då?

Chebab

Snart kommer min käre far hem med kebab (med falafel i såklart). Det är fint. Och idag åt jag korv med bröd för första gången sen jag blev vegetarian. Jag är inte säker, men jag tror faktiskt inte jag har ätit det sen dess. Fast (soja)korv har jag ätit såklart. Hihi. Intressant va?
Skolan går piss den här veckan. Orkar verkligen inte engagera mig mer än jag verkligen måste. Need some love. Och pussar. Och nu ska jag vara tyst hejdå

tisdag 21 oktober 2008

Sånt där prat

Jag vet att jag är en del bitter. Men jag är lite trött va. Och snart blir jag väl ett pmsbarn.
Borde kanske börja fundera över hur jag ska finansiera min Sthlms resa. Eller, resan är betald tror jag. Men allt jag ska köpa. Vill ha både sneakers, nya jeans och en väska. Plus att jag måste köpa p-piller och strumpbyxor. Och sen finns det en del saker till som skulle sitta fint.

Fast egentligen borde jag inte åka båt, buss och köpa massa kläder mm. För jag är ju tydligen medlem i hållbarhetsgruppen här va! På tal om det ska ni se filmen på fredag.
Tack för mig.

Och då kommer känslan

Rulltårta

Kan man annat än hata tisdagar? Finska med sportklassen från halv tre till fyra. Utan rast oftast. Jag får huvudvärk, gäspar, tar inte in någon vettig information, säger fel, glömmer alla ord jag lärt mig. Men nu är det en vecka till nästa gång och sen är det ny period. Utan finska äntligen.
Borde jogga idag. Ska jogga idag. Tror jag, beror på. Vill bli pigg här va! Men sovmorgon imorn, åh så gott. Fast mest av allt vill jag resa bort till något ställe utan krav och mysa mig igenom varje dag med Äd.
Men som om det skulle hända. Nä.

måndag 20 oktober 2008

Rumpis

Youtube vill inte med min blogg längre va. Därför blir jag sur och skriver inget.
Bra saker är hur som helst att Äd finns och gör mina dagar, att jag har blivit nyttigare bara sådär och att jag till och med har börjat dricka lite mer vatten.
Dåligt har bara med skolan att göra. Som till exempel att kaffeautomaten i skolan är urdragen för att alla koppar bara försvinner? I want my chocolate! Och att provperioden börjar om ca en och en halv vecka. Och maten imorn då. Blörf. Måste komma ihåg att göra mackor att ta med imorn. Tjillevipp

lördag 18 oktober 2008

En lurvig katt tack

Mina föräldrar gav mig kexchoklad och cola. Nu lär jag ju bli smal :) :)
Men på tal om annat så skulle det vara underbart fint att få bo med min gulleplutt. Haha, även om han inte direkt är liten någonstans. Men gullestor låter ju lite knasigt. Hihi vad jag virrar nuförtiden. Jag tror jag är kär mest hela tiden.

Som ett tårögt barn

Idag känner jag mig så ensam. Jag har typ noll vänner kvar. Mina föräldrar är nästan alltid borta nuförtiden. Visst, jag har en jättefin pojkvän. Men ibland räcker inte det till.
Jag försöker varje dag men jag har tappat bort mig totalt.

jag gråter nu
så släck mitt ljus
Över nu
och jag som alltid ville vara fri
vill fångas nu

fredag 17 oktober 2008

Och det är bara fredag

Du har bokat följande reguljärresa:

Sträcka: Mariehamn - Kapellskär
Avresa: lö 25.10 kl 0800
Fartyg: Rosella
Personer: 1 Vuxen
Osv.
Jo så att nästa lördag. Satt in alla mina femcentare på kontot igår, sisådär femton euro gissar jag på att det är. Men jag är in need of money. Hoppas min pappa plötsligt inte alls har kasst med pengar. Eheh. Men får väl ta en snål månad nu igen bara. Sparar ju pengar till min flygresa också. Skulle sitta fint att vara rik just nu. Men mat har ju jag hur mycket som helst, så jag ska inte klaga. Däremot ska jag äta frukost nu tror jag.

torsdag 16 oktober 2008

Träningggg

Jatack. Blidde ingen volleyträning för mig eftersom alla jag frågade sa att dom inte skulle. Kändes lite blö. Så jag pillade med ingenting ett tag men sen körde jag det där tjugofem minuters styrkeprogrammet som jag har blivit aningens för svag för. Plus på det så tränar det typ 586 muskler samtidigt, så det var lite ja. Efter det ville jag ha meeeeeeer. När jag väl börjat kan det vara svårt för mig att sluta. Så med tanke på att jag la upp att jogga en gång i veckan (svårt att hinna med så mycket mer) i ett par veckor, som mål på adidas runningcoach som senaste mål, så bestämde jag mig för en kortare joggingtur. Gick mycket fortare än det har gjort på sista tiden så det var pepp.
Men sen åt jag mycket (för att vara mig, alltså inte så värst egentligen). Men det var fiiiiiint. Snart ska jag sova och imorn ska jag sova ut länge. Och sen vakna upp till en förhoppningsvis jättefin dag. Längtar redan ju.

Det är bara saker man ser

Oh tänk om man kunde börja varje morgon såhär. Till kents ljuva toner och med kjolen som är så söt på. Sydde om den för andra gången igår. Failade ju lite på ett ställe förra gången.
Och jag är glad trots att det regnar och jag har planer på att cykla in till stan idag. Snart två veckor sen min senaste emmausrunda bl.a. Hjälp va.
Men tjaohej, längtar till sportlovet, nu när det är höstlov och allt. Då ska jag ju till Beeerlin, de långa milen. Och kent boxen är förresten beställd. Eller har jag redan sagt det? Den blir en julklapp för jag ville inte betala den själv. Då skulle jag blivit en totally pank Pouih. Men jag ska få tjuvkika på den när den kommer, hihihi. Men det är tretton dagar tills den kommer ut fortfarande.
Nu ska jag äta mumsig frukost och sen göra något åt mitt hår som bokstavligt talat står åt alla håll just nu.

Yey

onsdag 15 oktober 2008

But I don’t want to escape

Skäms du för mig?

Jag kanske borde sy ikväll, hmm. Känner peppen efter att allt jag gjorde blev så fint igår. Men lack of tyg kan göra att det inte blir så mycket. Får fundera på det va. Popcorn ska jag ivf äta och så ska jag ta igen alla gossip girl och dh avsnitt jag missat på sistone på grund av all stress med läxor osv.
Imorgon natt far mina päron till fastlandet och stannar där ända tills lördag eftermiddag. Första gången på två år de lämnar mig ensam en hel natt. Jatack. Känner mig en hel bit mer fri.

tisdag 14 oktober 2008

Surt

Äter en sjukt sur mandarin eller clementin eller vad det nu är. Uuh, jag ryser. Och en bananfluga sitter på skärmen. Åh när jag blir stor ska jag isolera mig ifrån dessa djävular.

-

Gör jag dig inte glad längre?

Hej

Igår när jag kom hem från skolan låg det en hög bajs på vår gång runt huset. Idag låg den fortfarande kvar. Och inte nog med det. Det låg en död fågel med benen i luften framför huset. Men pappa kom nyss hem så jag sa att han måste ta bort det, han gick ut medan jag började plocka in det han handlat i kylen. Efter en stund säger han att jag måste komma och titta. Då hade han tänkt att han skulle sprätta iväg det med en kratta, men istället hade det farit iväg med en himla fart och fastnat på vår grannes vägg. Hihihi.
Fräscht inlägg, javisst.

måndag 13 oktober 2008

Prosit

Jag sitter här och häver i mig godis för att skålen står bredvid mig och jag inte orkar gå ner efter något annat att äta. Fyfan, måste flytta på den!
Såja.
Idag har jag klippt mig. Tror det är snitsigt (orkar inte stiga upp för att kolla mig i spegeln heller). Att känna på det är ivf snitsigt, dust it och bedhead hårspray which i like veri much. Måste köpa, men med tanke på att
- jag nyss köpte dust it
- jag måste spara pengar tills jag ska och shoppa
- jag är snål på att köpa hårprodukter
så lär det väl ta sisådär ett bra tag, lagom till jul kanske. Och då kan ju du ge mig det i julkapp tack. Men lite rikare blev jag idag för frisören var sen så jag fick det lite billigare. Alltid gott. Har tusen saker att ta itu med nu känns det som. En halvtimme får det, sen ska jag chilla och vänta på middag. Vegetarisk mat (för hela familjen) stor del av veckan här hemma, tummen upp!

söndag 12 oktober 2008

Dom små små orden är svåra ord

Tack för att du gör mig till en bättre människa. För att du hjälper mig genom varje dag och gör mig starkare. Jag lyssnar på dig, jag litar på dig. För du får mig att känna mig bra och även om min paranoia kommer fram ibland och jag tvivlar. Så hoppas jag ändå att du alltid kommer stanna kvar. Åtminstone så länge det bara går. För jag älskar dig och nu när jag tar mig tid så märker jag hur kär jag är. Önskar bara du kände likadant.

Fittans jävla kukhelvete

Vad jag blir besviken på mig själv när jag inte kan. Jag vill ju kunna. Åh så dåligt det är för mitt självförtroende. Nej nu ska jag göra någonting. Och det ska fan bli bra. Annars skriker jag. För jag orkar inte känna mig dålig.

I just

want to feel you when the night puts on its cloak.

lördag 11 oktober 2008

Ääsch

Varför kan jag inte göra allting perfekt på en sekund? Grr. Lika perfekt som jag vet att du kan vara. För ajaj hur mycket jag känner för dig.
Däremot vet jag ju att jag har tappat bort mig själv lite. Måste vara mig själv mycket mera. Det är svårt, jag har på något vis levt så instängt så länge. Men inte heller det går att fixa på en sekund. Åh varför ska allt vara så svårt?

The first time that you spoke my name
It somehow sounded not the same
Was like I knew from that moment on

Hmm

Jag vill se ut sådär tack!
Plopp.

Blebb

Vaknade imorse. Blev besviken. Somnade om vaknade 3 timmar senare och var rädd att jag skulle bli depp. Försökte peppa mig, men det gick väl sådär. Men sen så gjorde en finis min dag. Så nu sitter jag och nynnar. Varför nynnar jag så ofta nuförtiden? Är kanske kär. Hihi.
Nu dricker jag chokladcappuccino. Mmm, maroabou. Det är smaskens, men koffein är inte riktigt min grej. Känns så onödigt. Men pigg blev jag. Idag vill jag ha ziggizar. Men det är jag alltid sugen på. Går sånt aldrig över så länge man inte börjar hata dom? Fan vad kasst. Men jag minns inte ens senaste gången jag rökte, om det inte var på festen. Så det är väl bra ivf.
Nog nojsat. Nu ska jag försöka få något gjort. Eh.

Uth

Visste att det inte skulle bli den här gången heller. Men som jag längtat. Och förstår du nu varför det är så svårt att känna mig säker? För med jämna mellanrum kommer någon sånthärnt. Då blir man rädd.
Nu är det så tyst här. Och huvudvärken bara ökar.
Nej, det är inget buhu inlägg för att jag vill ha uppmärksamhet. Men jag har den här bloggen dels för att kunna skriva vad fan jag vill.

torsdag 9 oktober 2008

Päppelkaka

Tänkte slänga upp en bild från när Säms fotade mig. Blev glad när jag såg bilderna. En del var ju riktigt fina. Även om jag bara åt upp äpplena, gott.

Gillar plask

Min tand var bara sönder för att jag hade tuktat den (antagligen), bra där Pouih. Heja. Vi spelade träningsmatch i slutet av träningen idag. Gick en hel del bättre än förväntat. Jag hade dock hemskt låga förväntningar. Men helt okej faktiskt. Och det är kval i Sverige 16/11. Då borde vi väl vara rätt bra va? Vi kör på det.
Blörgh. Tröta hesten som bara den. Ska snusa. Hejhopp

in motion















Funderar på att bli man så att jag kan använda den här.

onsdag 8 oktober 2008

Leskig dag

Drar bara slutet av den för jag började så sent. Gympa sista timmarna med orientering. Var med Emma och Boss. Som vanligt överlät jag kartan till de andra. Vi klarade i alla fall oss igenom det. Däremot hade vi sju minuter på oss att springa från gröna udden till lusse sen. Var lite tajt, men vi lyckades för vi är braaaaa. Fast det tog på en del och jag tränade ju styrka igår så det kändes lite det med. Och imorn är det två timmar volleyboll, najsbajs. Hursomhelst så tog jag mig en dusch sen och tänkte ta en sväng till bibban för att lämna in en bok. Men siddu, sen kom jag på att jag ville ha läsk för jag var sååååå törstig och sugen. Så jag åkte till magazin först. Sen hem. Glömde boken eheh smart. Nu har jag mumsat läsk och macka. Tack gud det behövdes.
Hmm, funderar att baka lite bröd och skynda mig lite med läxorna snart. Men det är snart.

tisdag 7 oktober 2008

Chans

Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig att en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord

all the young people looked the same

I söndags simmade jag förresten med Janne Holmén. Vill du hångla?
Ajaj så cool jag är. Idag har jag fått nya inneskor på tal om sånt. Exakt samma storlek (37.5) som på mina älskade joggingskor och samma märke. Utan att jag ens tänkte på det. Fyfan vad cool jag är. Kallt har jag i alla fall.

måndag 6 oktober 2008

Jag minns det som igår, fast det redan gått ett år

Världsbäst kväll. Även om vi gjorde så som vi inte skulle göra och jag hade/har massvis med läxor. Men mitt hjärta är ditt och så är det bara.

Snabbt

Emmkooh kommer hit om en kvart för vi ska cykla till träningen som börjar halv fyra, slutar fem. Nu försöker jag ta mig igenom dagens bloggar och bdb kanske också. Nåja, efter träningen måste vi cykla hem igen. Så ska jag äta, duscha, klä på mig igen och göra läxor som tar minst en timme. Däremot kommer älsklingen hit halv sju.

Jag förstår inte hur tiden kommer räcka till. Hmm. Jobbar på det.

söndag 5 oktober 2008

Eheh förlåt men

Let's get fucked up and die. For the last time with feelings we'll try not to smile. As we cover our heads and drink heavily into the nights that still shock and surprise.

I believe that I can overcome this and beat everything in the end. But I choose to abuse for the time being. Maybe I'll win. But for now I've decided to die.

Sister soldier you've been such a positive influence on my mental frame.
If I could ever repay you I would but I'm hard up for cash and my memory lacks. Initiative. Goddamn the liquor store's closed we were so close to scoring. It hurts, it destroys 'til it kills. I am tired and hungry and totally useless...
In this department.

I love you, I love you, I love yooou

I believe in tomorrow
Letting go of yesterday

Musik är bra. Och jag har ju sagt att jag ska bättra mig. Men det är svårt när man är ensam. Har märkt att jag inte är den jag trodde. Det är så hårt ibland. Som som sagt jobbar på det.

Oh! Återupptäckte Motion city soundtrack nu. Fint.

Lsd, någon?

Jag behöver någon som kan laga mig. Krama om mig och säga att allt blir bra. Som förstår mig. Som vill lyssna.

Förra hösten.

lördag 4 oktober 2008

Sagolik

Så nära känner lukten
nu kan jag slappna av
och utanför på trappan
får frosten dig att tappa tag
Det har hunnit bli oktober
nu fryser gräset och går av
och jag hatar allt
som böjs och går av

Tänk om jag har fel
Jag kan ha fel

fredag 3 oktober 2008

Hooh

Jag vill ha bekräftelse tjohooooo

Oh ja ni gillart

torsdag 2 oktober 2008

Hihi

Gjorde något fånigt test, fniss.

"Ofta har duon träffats av en ren slump, eftersom de är så olika varandra och i regel inte umgås i samma kretsar. När de träffas dröjer det dock inte länge förrän båda känner av en stark ömsesidig attraktion. Förhållandet inleds nästan automatiskt, och det krävs inte någon ansträngning för att det skall fungera. Dessa förhållanden är ofta för livet - helt enkelt för att det är svårt att hitta några som passar bättre ihop.
Samstämmighet: 100% "

Förresten passar jag lika bra ihop med Adam Brody. Gott.

I've been a fool cause you're beautiful

Hur kan man (jag) inte älska indiska? Längtar ännu mer tills jag ska ta mig till sthlm och shoppa nu. Måste börja bestämma mig för när jag ska fara ju. Vill du hänga på? För mina päron vill inte.





















onsdag 1 oktober 2008

Sori

Som folk säger ibland trots att det är fult. Men på tal om något helt annat så är jag trött. Trött på mig själv. Och så undrar jag varför allting skärs ner. Bara mindre och mindre blir det. Undrar bara om det finns någon anledning. Hoppas inte.
Nu har jag feting huvudvärken. Tjoho! Det ska vi fira. Vi? Nej jag, menade jag såklart. Är ju ensam. Varför mår jag så kasst av det? Varför mår jag kasst överhuvudtaget? Skulle ju sluta med det. Kanske bara behöver komma. Men näej, äcklig jag. Hej

För det mesta

kan man ju låtsas. Men det finns så mycket problem bakom allting. Snälla bara sluta bråka, vill inte höra. Vill inte gråta bara för att ni aldrig kommer överens.