onsdag 29 april 2009

Åh vad najs!

Jag har skrivit klart mitt tal som jag oroade mig så över att hinna få färdigt. Dock måste jag nog skriva om någon mening här och där, men det tar jag sen. Och öva in det måste jag också göra, hoho. Det blir jobbigare.

Bara mitt teater projekt att skriva nu då. Hmm. Jag orkar bara inte börja.

Men det är chill nu, jag är på mycket bättre humör och ikväll är det match. Tror jag ska dit för smhi sa att det skulle bli sol efter regnet. Snits. Och på lördag skulle det bli cirkus nitton grader i Sthlm.

Puss vad najs.

Jag längtar

till Sverige med Sämsie i helgen. Mycket mer än så orkar jag inte säga just nu.

måndag 27 april 2009

Det går segt

just nu, lite för segt.

Men som jag redan visste första gången jag såg mitt schema för den här perioden så är det mycket jobb och läxor. Däremot varvas det med party och chill på helgerna, så det funkar väl.

Förresten fick jag jobb idag och ja, jag har sagt det till alla nu känns det som, men fattar ni hur glad jag är? Har ju varit deprimerad i över en månad över att jag kommer vara fattig och sysslolös hela sommaren, men nu är det fixat. Åh vad najs.

fredag 24 april 2009

Hrm

"Alla fattar vad mänskliga rättigheter går ut på och känner till Amnestys arbete. Ponera att det finns ett litet gäng militanta människorättsaktivister som gör räder mot kinesiska fängelser och befriar politiska fångar. Korkade som de är släpper de dock ut alla i en stor skog mitt i vintern så att fångarna fryser ihjäl.

Detta skulle vara extremt korkat och man skulle bli arg på gruppen. Men skulle det vara en förevändning för att förakta hela människorättsrörelsen? Skulle man skuldbelägga Amnesty och andra bra organisationer, idiotförklara deras medlemmar och kritisera de politiker som insett det vettiga i deras kamp?"

torsdag 23 april 2009

Nådendal



är fint. Funderar på att ta en tur dit en sommardag.

onsdag 22 april 2009

Bananis inlägg



Jag har en bananis.
Jag älskar bananisar.
Idag på teatern var jag en bananis.



.. på tal om annat sket nästan en fågel en stor smetig sörja på mig idag. Gott.
Om en halvtimme får jag se på desperate housewives, måste bara läsa lite geografi först.

Och imorn är det röntgen på morgonen, så jag missar min sovmorgon, buhu.

tisdag 21 april 2009

Ge mig!


Den här har jag varit förälskad i sen jag såg den för första gången för någon månad sen. Men det är lite dyr och sen så vet jag ju inte hur jag skulle se ut i den heller. Men den är åh så fin.
Önskar någon ville ge den till mig.

4 ägg







Vad jag är busig.

måndag 20 april 2009

En snabbis

Tänkte bara säga att jag har lite läxor idag, men det är ifk match som jag och säms och våra pappor ska på och sen ska jag sova hos min finis, så det känns som det är lite knapert med tiden, än en gång.

Nåja. Min pappa köpte nyss en ny mus till mig i alla fall. Den är najs.

söndag 19 april 2009

lördag 18 april 2009

Tjaa

Since my computer decided to get all fucked up about a month (?) ago, I haven't really had time or possibility to use a computer. That's why I never write anything here anymore. Just as you know.

Men för att vara lite svensk här igen. Jag är ju trots allt inte sådär superbra på engelska språket. Jag är tillbaka nu och min nya dator är finis ginis. Behöver bara köpa en ny mus för min gamla är kaputt.

Idag har jag plockat blommor. En bild varsågoda. Återkommer senare.

måndag 6 april 2009

Hej alla barn

Följ min blogg med bloglovin

Det är t r å k i g t att sitta och öva på 455 ord och det tar tid. Tacka vet jag högstadiets prov. Nåväl, jag tror jag klarar mig. Har choklad att mumsa på även om jag inte borde. Men nu när snön och slasket är borta tänker jag blir joggingpou igen. För trots att jag har tränat så gott som nonstop (ja flera gånger i veckan nonstop menar jag) i lite mer än ett år nu, så känner jag mig lite otränad. Så att eh, vi kör på det va.



söndag 5 april 2009

Igår

Det var så fint igår alltså. Jättekul hade jag och sen satt det ju inte direkt fel att få dansa heller. Kanske skriver mer om det sen, men for now så säger jag bara: lyckat!

lördag 4 april 2009

Kent - Alpha (demo)

Måste bara för att den är en favoriiit.

fredag 3 april 2009

Jag får det bara inte ur huvudet

Borde testa smink inför imorn, fast klockan är halv tolv. Hmm. Och jag har ätit mig fet. Så det kan gå. Men jag tänkte ju fara och jogga imorn kom jag på nu. Får väl se hur det går med det, ska ju in till stan och fixa massa och sen hem med buss och gå till sämsie. Nåja.

Jag är bara så slut på det mesta. Allt jag vill är att ligga under täcket med min älskling.

Varning för deprimerande inlägg

Jag har haft en molande värk i magen ända sen i onsdags och jag har fått huvudvärk flera gånger de här dagarna även om jag inte brukar få det vanligtvis.

Jag vill bara sova bort allting. Men det hårdaste är att jag egentligen inte borde klaga, jag känner mig så hemsk när jag gör det. Måste skriva av mig därför.

Imorn hoppas jag att jag kommer hem på något sätt och att jag får någon att sova med. Även om det sista inte kommer hända. Suck.

Men inte nog med allt det där, så har mitt självförtroende rasat på sistone, jag vågar inte ta för mig mer och jag känner mig inte snygg längre. Kul, jättekul.

torsdag 2 april 2009

PS

Äd är världsbäst.

Beyoncé - If I Were A Boy

Fick den i huvet, mysko.

Pluggar till och med till musik bara för att det muntrar upp och det gör det mindre tyst.
Det mesta känns mycket bättre idag. Bortsett från att jag stormpluggar.

Tjo

onsdag 1 april 2009

Ca 30

gånger ikväll har jag tänkt: jag orkar inte med mitt liv.
Lite väl dramatiskt ja. Men seriöst. Allting bara käppar och jag ska plugga också.

Det finns två positiva saker med hela dagen (och för många negativa), Johnny dissar inte mig trots mina misstankar. Mamma "jämnade ut" pengarna på mitt konto till tio euro från fyra och pappa gav mig en femma.

Det var allt. Nu ska jag tusan trycka in lite till i huvet innan jag går och lägger mig. Fy vad skönt med sovmorgon imorgon.

Fittans jävla röv skit

Blir tydligen (kanske) matcher på söndag, om som jag är sugen. Är sjukt sugen. Men hur mycket planer har inte jag redan i helgen då? 1½ års-dag med Äd på söndag, fest på lördag.

Bortamatcher får inte plats där. Åh. Jag blir tokig. Jag är så arg. Det är inte för att jag inte vet om jag vill fara eller inte, utan för att jag vet att jag inte kan. För jag vill inte välja volleyboll före stor fest och min pojkvän, nej. Som förövrigt varit bestämt sedan länge tillbaka, medan jag fick veta det här idag.

Men åh vad det stör mig.

Nämen

Att något sådant får mig att hoppa till. Hoho, kom över det Josefine. Men nog visste vi mycket om varandra trots allt, det gjorde vi.