lördag 20 februari 2010

hej rubrik

Har varit jättesugen på att blogga på senaste, men orkar inte. Inte nu heller. Men tänkte bara säga att jag är sugen. Så ni vet. Men ni får ändå inte se några blogginlägg för jag orkar inte få ut det i ord, det stannar i huvudet så länge.

söndag 14 februari 2010

söndag 7 februari 2010

Kent

OM 20 FUCKING DAGAR. FÖRSTÅR NI?! AAAAAAAAAAAAAAAAAH

<3 <3 <3 <3 <3

onsdag 3 februari 2010

Mitt liv

Haha, djup rubrik. Tänkte mest säga hej och att jag kanske är sugen på att skriva lite oftare snart.
Och att jag ska göra en stilanalys på en bok imorn och jag inte ens vet vad en stilanalys är. Eller, jo, i stora drag. Men jag ska göra en på riktigt imorn = jag borde verkligen förstå hur den ska göras. Nåja. Filmanalysen tror jag gick bra och essän i provperioden får helt enkelt också ta och gå bra så ska det här nog sluta bra trots allt.

Jag cyklade nyss fram och tillbaka till Kantarellen och fytusan vad det är läskigt att cykla när det är så här halt, förstår inte varför jag ens gör det. Okej, jag får inte gå så mycket på min fot, och jag har inget körkort + att jag är motionsfreak. Men ändå. Det är ju rena rama livsfaran. Jag fick med mig hem en dyr daimglass i varje fall. Tummen upp för det. Nu ska jag läsa några sidor samhälla och sedan se på ett avsnitt desperate housewives tillsammans med min glass. Fiiint.

Om jag fortfarande har ork efter det ska jag försöka jobba på mitt hälsaprojekt också. Jag borde väl egentligen börja på stilanalysen, men jag vet ju ändå inte vad jag ska göra så det känns rätt onödigt.

Puss!